Geen beperkingen tijdens het bewegen

Enkel klachten

Bewegen met ons lichaam moeten we vrij kunnen doen zonder enige beperking, voel je dat je ergens pijn hebt of kun je bepaalde bewegingen niet doen met je gewrichten dan is er vaak ergens een oorzaak. Je kunt natuurlijk de pijn ontlopen door een andere houding aan te nemen, echter gaan daarmee de problemen niet weg. Een behandeling bij Fysiotherapie Veenendaal zorgt ervoor dat je weer vrij kunt bewegen, en nog belangrijker je hebt geen pijn meer. De kans dat de dezelfde klachten weer terugkomen is door de behandeling bijzonder klein.

Behandeling

Verkeerde houding of te weinig kennis

Klachten van de gewrichten ontstaan in veel gevallen door een verkeerde houding, verkeerd belasten of te weinig kennis over je houding en de manier van bewegen. Om optimaal te kunnen presteren moet je weten hoe je bepaalde spieren en gewrichten moet belasten, en wat moet je er aan doen als je problemen hiermee hebt. De pijn uit de weg gaan is niet de oplossing, er is maar één oplossing en dat is op de goede manier bewegen en een behandeling bij Fysiotherapie Veenendaal. Met een professionele behandeling gaan zij ieder probleem aan.

Fysio 't Zandt

Maar niet altijd is er direct een behandeling nodig, als je nog redelijk op tijd erbij bent dan kunnen we het met goed advies nog proberen te redden. Kun je niet meer je dagelijkse dingen doen, of ben je beperkt met bewegen dan raden we je aan een afspraak te maken voor een intake gesprek. Samen kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen, om je snel en met een goede behandeling en oefeningen weer snel klachtenvrij te krijgen.

Gerelateerde berichten