Holistisch Centrum Brabant heeft mij goed geholpen

hypnose

hypnose Nieuwe ervaring

Nieuwe situaties blijven altijd eng voor mij, maar mijn eerste bezoek bij Holistisch Centrum Brabant was niets minder dan erg prettig! Zeker wanneer het over zorg gaat op zowel lichamelijk als geestelijk niveau, wil ik eerst de kat uit de boom kijken. Je legt natuurlijk niet zomaar als je vertrouwen in iemands handen en het blootleggen van mijn problemen levert ook altijd wel een drempel op. Toch had ik daar bij Holistisch Centrum Brabant geen problemen mee. De vrouw die mij hielp was vriendelijk en duidelijk. Al snel had ik het gevoel dat zij echt begreep wat er in mij afspeelde en dat is natuurlijk wel nodig, wil je tot echte resultaten komen! Bij dit holistisch centrum wordt er gewerkt met mijn bewustzijn en onderbewustzijn. Voor mij is dat de beste manier om tot de kern te komen van alles dat mij bijvoorbeeld angst geeft! Het is een spirituele handelswijze en daar heb ik altijd al veel bewondering voor gehad.
hypnose

Goede oplossing

Bij dit centrum wordt alternatieve zorg geleverd. Dat werd in eerste instantie niet door mijn zorgverzekeraar vergoed. Toen ik mijn zorgverzekering aanpaste, zorgde ik ervoor dat er 80% wordt vergoed van mijn behandelingen! Dat was een ideale oplossing, want zo kost het mij niet veel geld maar word ik toch doelgericht geholpen. Nu, na een aantal sessies, voel ik mij al stukken beter. Ik heb het gevoel dat ik flink aan mijzelf heb gewerkt en dat ik een eenvoudiger leven tegemoet ga!

Gerelateerde berichten