All on 6 behandeling ondergaan

All on 6

Het gebit is te behandelen met een All on 6 behandeling. Hiermee worden er schroeven in de kaak gezet zodat het gebit weer past. Bovendien ziet het er weer netjes uit en zul je stralend de dag door kunnen komen!

All on 6

Zelf had ik een enorm slecht gebit. Met de dag nam de pijn steeds meer toe en daar baalde ik behoorlijk. Midden in de nacht werd ik er zelfs wakker van. Gelukkig kon ik met medicijnen de pijn aardig bestrijden. Echter zat ik voor een paar weken terug op het moment dat ik er niet meer tegen kon. Alles wat ik at of dronk was teveel en daar was ik wel klaar mee. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om naar de tandarts te gaan zodat ik geholpen kan worden. Mijn eigen tandarts was hier nog niet bekend mee. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een kliniek die mij wel kan helpen.

All on 6 behandeling bij Bogaard kliniek

Zo ben ik terecht gekomen op de website van Bogaard kliniek. Hier zag ik ook meteen dat de All on 6 behandeling mogelijk is bij dit bedrijf. Zo heb ik met knikkende knieën contact opgenomen met deze kliniek. Nog geen dag later kon ik er al terecht om mijn gebit te bekijken. Er werden diverse foto’s gemaakt zodat mijn kaak goed zichtbaar werd. De behandeling was geschikt voor mijn gebit en ik heb er ook meteen voor gekozen om een definitieve afspraak te maken. Dankzij de All on 6 behandeling die ik heb gehad kan ik met een gerust hart weer glimlachen!

Gerelateerde berichten