Bekers bedrukken voor in de praktijk

Sinds dat wij gebruik maken van een waterreservoir zijn wij ook continu opzoek naar bekers. Op zich vindt je bekers vrijwel overal, echter willen wij graag onze bekers bedrukken. Het logo van onze onderneming hierop bedrukken oogt een stuk professioneler. Hierdoor zijn wij gaan zoeken naar een bedrijf die ons van dienst kan zijn. Wat dat betreft hebben wij voldoende gevonden qua bedrijven, echter vinden wij de kosten nogal aan de prijzige kant.

naamloos

Ons praktijk

Wij hebben een tandartspraktijk waar wij met veel plezier werkzaam zijn. Dit doen wij nu bijna tien jaar waardoor je in de loop der jaren ziet hoeveel er wel niet verandert is. Een ruimer praktijk geopend en niet te vergeten meer personeel in dienst. Op zich verloopt alles spoedig en naar behoren, echter is een renovatie van het pand ook wel eens noodzakelijk nadat je er een tal van jaren zit. Dit hebben wij dan ook direct opgepakt en zijn ermee aan de slag gegaan. Het pand begint er weer aardig uit te zien!

52234_papieren-koffiebekers-bedrukken

Over een kleine vier weken hopen wij de laatste bouwvakkers gedag te kunnen zeggen. Tijd voor een groot openingsfeest! Ook voor dit feest zijn wij druk opzoek naar glazen, het liefst bedrukte glaswerk natuurlijk om ons bedrijf te promoten. Ook bekers bedrukken moeten wij nog realiseren. Zodoende besloten om te gaan zoeken op internet. Dit leidde mij naar de website van Maxilia waar het mogelijk is om diverse bekers en glazen te bedrukken.

Gerelateerde berichten