Deze coach uit Purmerend helpt super goed

coach purmerend

coach purmerend

Een tijdje terug ben ik gaan zoeken naar een coach in Purmerend. Toen ben ik namelijk uit elkaar gegaan met mijn vriend en daar had ik het best wel lastig mee. Ik merkte dat ik niet meer zo lekker in mijn vel zat en dat ik vaker moest huilen. Voorheen was ik altijd erg vrolijk, maar dat was in die tijd helemaal niet meer het geval. Ik heb het er met heel veel mensen over gehad en iedereen was het met elkaar eens dat ik hulp moest gaan zoeken. Zelf had ik ook niet het idee dat ik hieruit kon komen. Elke keer dacht ik dat het beter ging, maar dan liep het net zo hard weer terug. Uiteindelijk ben ik in mijn zoektocht met heel veel mensen in contact gekomen.

Erg positief

Iedereen had heel veel goede verhalen over 1 bepaalde coach uit Purmerend. Ik heb het over Hilde van Veggel en bij haar ben ik nu ook al een tijdje in behandeling. Dit bevalt mij ongelofelijk goed en ik kan het dan ook iedereen aanraden om eens een kijkje op haar site te nemen. Hier vind je meer informatie over haar werkwijze en alle praktische zaken!

Gerelateerde berichten