Ken jij psychosomatische fysiotherapie al?

psychosomatische fysiotherapie

psychosomatische fysiotherapieEen tijdje terug ben ik in aanraking gekomen met psychosomatische fysiotherapie. Hier had ik nog nooit eerder over gehoord, maar een vriendin van mij vertelde mij hierover. Zij had hier hele goede ervaringen mee gehad en kon het mij ook echt aanraken. Het is net een beetje anders dan de reguliere behandelingen die je kunt volgen. Hierbij worden namelijk fysieke problemen aangepakt die een mentale oorzaak hebben. De laatste tijd had ik op mijn werk ongelofelijk veel stress. Dit kwam voornamelijk doordat er een collega van mij ontslagen werd, waardoor mijn werkdruk heel erg hoog werd. Mijn dagen werden steeds iets langer en daardoor begonnen de spanningen thuis ook steeds iets verder op te lopen. Mijn partner vond dat ik te weinig in het huishouden deed, maar hier had ik gewoon echt geen puf meer voor. Op een gegeven moment merkte ik dat ik last begon te krijgen van mijn nek. Eigenlijk zat alles helemaal vast en begon het steeds meer pijn te doen.

Een tip van mij

psychosomatische fysiotherapie

Om die reden ben ik toen gaan zoeken naar een praktijk met psychosomatische fysiotherapie hier in de buurt. Eigenlijk had ik geen idee waar ik mijn zoektocht moest beginnen, maar ik kwam al heel erg snel op een website met een fijn overzicht. Daar kon ik gemakkelijk vinden waar ik naar op zoek was en ik had een week later al een afspraak staan. De therapeut die mij behandelt is ongelofelijk aardig en ik merk echt dat het helpt, want ik heb nu een stuk minder pijn.

Gerelateerde berichten