Fraaie gelpolish nagels

gelpolish

Vanaf ik gelpolish nagels heb, kan ik hier veel en veel langer van genieten.  Het juiste adres hiervoor is Nagelstudio Margriet. Hier kunnen zij jou helpen om de mooiste creaties aan jouw handen te geven. Omdat mijn werk vooral uit aan de balie zitten bestaat, mag er een verzorgt uiterlijk zeker niet aan ontbreken. Hier bedoel ik mee niet alleen maar naar de kapper te gaan of mooie kleren aan te trekken, Een goed verzorgt uiterlijk, daar horen ook jouw handen bij en specifiek jouw nagels. Minstens één keer in de twee weken ga ik naar de salon.  gelpolish

Een feest creatie

Deze keer ben ik naar de salon geweest omdat ik eerdaags een feestje heb en hier schitterend voor de dag wil komen. Deze keer heb ik mijn nagels wederom een gelpolish gegeven.  Hierdoor loop ik minder de kans dat de lak er sneller af gaat. Maar omdat ik in de feest stemming was wilde ik ook iets apart erop hebben. De keuze was uit een versiering met met strass steentjes, stickers, decals en inlays zoals fimo, confetti of hexagons. Ik heb voor de steentjes gekozen, lijkt mij geweldig. Tevens is het mogelijk om naar de studio zelf een voorbeeld mee te nemen, waarmee zij aan de slag kunnen.