Psychosomatisch fysiotherapeut gevonden

psychosomatisch fysiotherapeut

Ben jij op zoek naar een psychosomatisch fysiotherapeut? Dan weet ik waar jij daarvoor heel goed terecht kunt. Al heel erg lang liep ik met lichamelijke klachten rond. Ik was voor deze klachten al een paar keer bij de huisarts geweest en bij een specialist in het ziekenhuis. Maar de artsen konden steeds niks vinden en er werd daardoor werd er gedacht dat het een psychisch probleem zou zijn. Ik geloofde daar eerst niet in, want mijn klachten waren toch echt lichamelijk. Ik heb wel advies aangenomen en ben gaan kijken waar ik daarvoor terecht kon.

psychosomatisch fysiotherapeut

Professionele psychosomatisch fysiotherapeut

Via het internet ben ik gaan zoeken of deze specialist ook bij mij in de omgeving zat. Zo kwam ik terecht op de website van: hierhebikpijn.nl. Op deze website kan er een check worden gedaan van de klachten die er worden ervaren. Hiervoor moeten een aantal vragen worden ingevuld die hooguit vijf tot tien minuten duren. Wanneer dit gedaan is komt er een uitslag van een voorlopige indicatie. Ook staat daarbij een uitleg van de aandoening. Dit is echter een indicatie, het is dan ook de bedoeling dat jij altijd contact opneemt met een therapeut. De dichtstbijzijnde therapeut kan jij dan op de website zoeken.

psychosomatisch fysiotherapeut

Goede behandeling door de psychosomatisch fysiotherapeut

Telefonisch heb ik een afspraak gemaakt met de therapeut die ik via deze website heb gevonden. Al snel kon ik terecht voor een intake gesprek waar ik over mijn klachten vertelde. Ik bleek een verstoring te hebben tussen ontspanning en spanning en tussen belastbaarheid en belasting. Na een aantal behandelingen verder en door een aantal oefeningen gaat het al veel beter met mij. Neem ook eens een kijkje op deze website en vind een goede therapeut.

Gerelateerde berichten