Nieuwe favoriete creme droge huid

droge huid

Bij Kneipp heb ik mijn favoriete creme droge huid gevonden. Al jaren ben ik op zoek naar het perfecte product. Inmiddels had ik de hoop eigenlijk al op gegeven en ging ik ervan uit dat dit gewoon niet bestond! Een tijdje geleden liet een van mijn beste vriendinnen mij weten dat zij een proef pakketje van Kneipp had ontvangen en daar ook een creme voor droge huid bij zat. Zij ging hem testen en zou mij laten weten wat zij er van vond. Omdat zij erg tevreden was besloot ik het ook eens te gaan proberen. Al gauw had ik de juiste creme gevonden en ging ik aan de slag. Al na twee weken merkte ik aanzienlijk verschil. Mijn huid was zachter en een stuk soepeler. Elke keer nadat ik mij onder de douche gewassen had, smeerde ik mij in en dan voelde ik mij de rest van de dag heerlijk in mijn vel!
droge huid

 Heerlijke geuren

Mijn huid wordt nu alsmaar beter en daar ben ik natuurlijk erg blij mee. De creme voor droge huid van Kneipp was absoluut een uitkomst en het fijnste is misschien nog wel dat zij erg veel heerlijke geuren hebben. Dat is misschien wel de grootste kwaliteit van Kneipp; voor elke liefhebber is er wel iets. Vooral bloesem geuren zijn mijn favoriet, maar Kneipp heeft echt nog veel meer! Denk bijvoorbeeld aan amandelolie of lavendel. Lekker toch? Wat zijn jullie favoriete geuren voor lichaam producten? Ik ga in ieder geval niets anders meer kopen dan Kneipp!
droge huid

Gerelateerde berichten