Prachtige urnen voor een ‘actie prijs’

Wij begrijpen dat de factor prijs niet de belangrijkste factor is bij het selecteren van een passende, tastbare herinnering aan uw overleden dierbare, echter vinden wij het wel van groot belang om te vermelden dat UitvaartUniq.nl eerlijke & scherpe prijzen hanteert. Daarnaast hebben wij een aparte ‘SALE categorie’ geïmplementeerd binnen onze webshop, waarbij speciale urn aanbiedingen en assieraad aanbiedingen overzichtelijk worden gepresenteerd. De meeste producten binnen deze categorie betreffen speciale acties die wij ontvangen van onze leveranciers of de laatste voorraad producten die, wegens vernieuwing van onze showroom tegen een gereduceerd tarief verkocht worden (het welbekende op+op principe).

Wij begrijpen dat termen zoals uitverkoop, actie, aanbiedingen en sale, in het geval van een tastbare herinnering aan uw overleden dierbare, niet altijd op prijs gesteld worden. Wij excuseren ons dan ook bij voorbaat in het geval u hier aanstoot aan neemt. Wij vinden het erg belangrijk om u gericht te informeren over het product, de prijs, maar ook in het geval de prijs tijdelijk verlaagd wordt. Wanneer u op zoek bent naar een mooie, tastbare herinnering aan uw overleden dierbare, voor een Eerlijke & Scherpe prijs, dan is de kans groot dat u slaagt in de sale categorie van UitvaartUniq.nl. Binnen onze visie om altijd een uitvaartartikel naar wens te kunnen bieden, voor iedere portemonnee, is de uitbreiding met de sale categorie een nieuwe stap en wij hopen u hiermee te kunnen helpen bij het vinden van die perfect passende urn.

Bent u op zoek naar een specifieke urn binnen een specifiek budget, maak dan gebruik van onze handige filerfunctie en neem altijd even een kijkje binnen de sale categorie. UitvaartUniq.nl; Urnen voor een Eerlijke prijs & een Dierbare herinnering. Bekijk online rustig op uw gemak onze uitgebreide collectie, of bezoek onze showroom voor een gericht advies. Wilt u langskomen? Bel dan eerst even. Zo weet u ook zeker dat het gewenste product aanwezig is en kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

Gerelateerde berichten