Onafhankelijk scootmobiel advies

scootmobiel-vitaal-logo

oude_man_op_scootmobielEen goede vriend van mij is door een zwaar ongeluk niet meer in staat om afstanden te lopen. Hij is hierdoor heel erg afhankelijk van mensen en dat vind hij heel erg vervelend. Voor het ongeluk was hij altijd heel erg zelfstandig en dit frustreert hem nogal. Ik help hem regelmatig en toen kwam dit ter sprake. Hij is ook niet meer de jongste en daarom begon ik over een scootmobiel. In het begin wilde hij er helemaal niks van weten maar hij begon er daarna zelf over.

Op zoek

We wisten niets van af van een scootmobiel en daarom wilde hij advies hebben. Ik ben toen via het internet bij het bedrijf Scootmobiel Vitaal terecht gekomen en bij dit bedrijf hebben ze adviseurs werken die hier heel veel verstand van hebben. Op de website stond dat er een afspraak gemaakt kon worden voor een thuisdemonstratie en dat aan de hand hiervan ook bepaald kon worden of het wel of niet iets zou zijn. Dit leek ons een goed idee en we hadden een afspraak voor de week er op gemaakt.

anwbIk was er zelf ook bij. Tijdens de thuisdemonstratie heeft die vriend van mij een paar scootmobielen uit mogen proberen maar hij had er maar eentje die hij fijn vond. De scootmobiel was voordeliger dan hij had verwacht en omdat hij zelfstandiger zou worden hierdoor was hij snel overtuigd. Hij heeft de scootmobiel direct aangeschaft en is tot op heden heel erg blij met de aankoop.