Op tijd de ziektekosten verzekering regelen

slide-1

Ieder jaar is het bij mij weer hetzelfde liedje wat betreft het regelen van mijn ziektekosten verzekering. De dagen na kerst ga ik beginnen met het vergelijken van de verschillende verzekeraars en net voor oudjaarsdag heb ik de knoop doorgehakt. Dit jaar heb ik besloten om het eens op een andere manier aan te pakken. Dat heeft geresulteerd in het feit dat ik mijn ziektekosten verzekering voor 2015 nu al geregeld heb. Ik heb dit snel en overzichtelijk geregeld met behulp van de website www.ziektekostenverzekeringvergelijken.net.  Op deze website staat een handige vergelijkingstool waarmee makkelijk alle verzekeraars vergeleken kunnen worden.

image_160

Bekijk en vergelijk alle ziektekostenverzekeraars

Er zijn tegenwoordig veel websites waar je je ziektekosten verzekering vergelijken kan. Deze website springt er voor mij echt uit vanwege de overzichtelijkheid en de uitgebreide functies. Daarnaast is deze vergelijkingssite voor 100% onafhankelijk. Veel andere vergelijkingssites zeggen ook dat ze onafhankelijk zijn maar zijn dit uiteindelijk niet.  Bij deze website zijn bovendien alle verzekeringsmaatschappijen aangesloten. Ook biedt ziektekostenverzekeringvergelijken.nl een gratis opzegservice aan. Je hebt hier dus geen omkijken naar het opzeggen van de oude zorgverzekering. Een ander punt waarom ik fan ben van deze website is dat er naast mogelijkheid tot vergelijken ook veel handige informatie te vinden is. Informatie over alle verzekeraars en verschillen in dekkingen bijvoorbeeld. Tot slot worden er vaak updates gegeven over nieuws met betrekking tot zorgverzekeringen, iets wat in de maand december wel belangrijk is.

zorgverz

Gerelateerde berichten