24 uur zorg aan huis hebben mijn ouders nodig!

Iedereen word ouder, net als mijn ouders. Mijn ouders zijn ondertussen allebei 79. Een hele mooie leeftijd. Alleen ze kunnen allebei steeds minder dingen doen. Ik zou ze graag willen helpen met van alles en nog wat, maar helaas gaat dat niet. Ik heb, zoals jullie weten, zelf werk en ook nog eens twee kinderen. Daarnaast moet ik ook nog mijn eigen huishouden onderhouden. Daar ben ik hartstikke druk mee. Om mijn ouders te helpen besloot ik te gaan kijken voor 24 uur zorg aan huis. Nou zijn er meerdere instanties die ouderen zorg aanbieden. Welke zou ik dan moeten kiezen? Ik heb aan mijn collega’s gevraagd of zij advies hadden. Een van mijn collega’s had voor haar schoonouders ook ouderen zorg geregeld.

Top zorginstelling met goede werknemers

Zij was erg tevreden met de zorg en vertelde mij dat ze het geregeld had via zorg zonder grenzen. Ik ben gaan kijken op hun website en daar stond al veel informatie, wat ik persoonlijk altijd fijn vind. Ik ben erachter gekomen dat het logisch was dat mijn collega zo tevreden is met zorg zonder grenzen. Ondertussen hebben mijn ouders nu 24 uur zorg aan huis. Ze hebben mij verteld dat ze heel blij zijn met de hulp die ze krijgen. Mijn moeder zij ook dat ze niet meer zonder zou kunnen. De zorgverleners werken goed hoor en helpen mijn ouders met bijna alles! Kortom, ik ben dik en dik tevreden. Krijgen jou ouders of schoonouders het ook steeds moeilijker? Kijk dan even op zorgzondergrenzen.eu!

 

Gerelateerde berichten