Het hebben van een slaapstoornis is erg hinderlijk

De slaapstoornis leek steeds erger te worden en daarom heb ik besloten om er iets aan te doen. Ik heb de nodige klachten uit mijn omgeving gekregen om tot deze actie te komen. Eerlijk gezegd heb ik zelf ook klachten en deze vond ik allemaal terug op de site van De Nederlandse Snurkpoli. De vermoeidheid en concentratiestoornis die ik dagelijks ondervind is al een reden om zorgen te maken. Ik kan dan ook zeker wel iedereen die vermoed dat hij of zij een slaapstoornis heeft aanraden om eens op de site te kijken. Dan zal je net als ik ontdekken dat er meer mensen zijn die hier last van hebben dan jezelf denkt.

Ik ben erg blij dat ik de stap heb gezet

Een slaapstoornis is een probleem en kan ook schade veroorzaken aan je gezondheid. Ik heb hier eigenlijk al een lange tijd last van maar meer door schaamte heb ik hier om eerlijk te zijn nooit iets aan gedaan. Na de zelftest te hebben gedaan op de site, wist ik het zeker dat ik apneu is. Daarom ben ik nu door het schrijven van mijn blog al weer over een angstgrens heen gegaan. Ja, ik heb apneu en ja ik ga er alles aan doen om weer uitgerust op mijn werk te kunnen verschijnen. En nu ik weet dat het echt wel te behandelen is, voel ik mij nu al een stuk beter. 

Gerelateerde berichten