Geen problemen meer dankzij snurkbeugel

snurkbeugel

snurkbeugel Een oplossing gevonden?

Zelf vind ik het vaak een beetje een beschamend onderwerp: snurken. Momenteel heb ik geen vaste relatie en dus ook niet iemand die ik ’s nachts wakker houd. Voorheen had ik dat wel en toen kreeg ik regelmatig te horen dat ik wel een snurkbeugel kon gebruiken. Ik vind het verschrikkelijk om te weten dat ik ’s nachts zoveel lawaai maak! Wie heeft hier nog meer last van? Het wordt ook wel slaap apneu genoemd en het zou verholpen moeten worden hierdoor. Ik dacht voorheen dat dit een grapje was, maar het is echt een product! Een tijdje geleden zag ik geen andere oplossing dan een operatie of een snurkbeugel. Omdat ik niet graag onder het mes ga, wilde ik dit eens proberen. Volgens mij heb ik een oplossing gevonden voor slaapapneu! Er staat niet voor niets bij dat het een 95% succesratio heeft. Wellicht ben ik daar het bewijs van.

snurkbeugel

Het proberen waard

Deze beugel lijkt erg op een reguliere beugel voor je tanden. Het is een soort kunststof gebitje dat er voor zorgt dat jij niet meer de hele nacht ligt te snurken. Ik heb het getest en ben in elk geval niet meer van mijzelf wakker geworden ’s nachts. Dat gebeurde namelijk nog wel eens. Nu moet ik het alleen nog een paar keer testen met iemand anders in mijn bed en dan weet ik het zeker!

Als jij ook last hebt van slaapapneu raad ik je de snurkbeugel echt eens aan te testen!

Gerelateerde berichten