Iedereen verdient een goede nachtrust

 

Door ’s avonds veel op je telefoon of tablet te kijken ben je continue in licht, met name blauw licht, wat een telefoon en tablet uitstraal. Hierdoor denkt je lichaam eigenlijk steeds dat het nog geen nacht is, nog geen tijd om te gaan slapen en dus actief en waakzaam moet blijven. Ben je ’s avonds dus nog op je telefoon bezig om nog een spelletje te spelen, je laatste e-mails te bekijken, het nieuws te bekijken of om je wekker te zetten dan reageert je lichaam hierop door alert en wakker te blijven, hierdoor zal je dus moeilijk de slaap kunnen vatten wanneer je eenmaal wilt gaan slapen.

Waarom blaublock?

Wil je ’s avonds toch graag op je tablet en telefoon blijven kijken, ondanks dat je hierdoor slechter in slaap valt? Dan is er een oplossing. Er bestaan namelijk brillen welke blauw licht blokkeren. Op de website www.blaublock.nl worden deze brillen verkocht. Er zijn verschillende brillen die voor verschillende doeleinde dienen en dus voor iedereen toepasbaar is. Niet alleen een goed item om zelf in huis te hebben, maar ook om cadeau te geven. Het is de laatste jaren hard gegaan met de ontwikkelingen op het gebied van tablets en telefoons, maar op de nadelige gevolgen die dit heeft op de nachtrust was geen makkelijke oplossing voor te vinden. Tot de komst van deze brillen.

BlauBlock Computerbril ‘Filter’ Light

Via de website van blaublock worden verschillende type brillen en modellen verkocht. Eén daarvan is de BlauBlock Computerbril ‘Filter’ Light. Dit is het kleinere broertje van de BlauBlock Computerbril ‘Filter’. Met de light versie wordt vrijwel al het schadelijke blauwe licht verwijderd in het waarnemen, terwijl het wel nog zorgt voor een maximale kijkervaring. Doordat de lenzen van deze variant minder getint zijn zal het niemand opvallen dat het een speciale bril betreft in plaats van een gewone bril.

BlauBlock Game bril ‘SunSet’

Voor iedereen die wel eens een computerspelletje speelt of andere werkzaamheden achter de computer verricht is de BlauBlock Game bril ‘SunSet’ de perfecte match. Deze lichtgewicht bril voorkomt branderige en droge ogen. Bovendien is de bril erg gemakkelijk in gebruik en over een gewone bril te dragen. Heb je dus al een bril, maar wil je ook op scherpte kunnen blijven gamen zonder schadelijk blauw licht waar te nemen dan is deze bril prima te combineren met een gewone bril. Dit model heeft de website momenteel in de aanbieding. Wanneer je er twee besteld ontvang je 30% korting op je totaalbedrag. Een perfect cadeau.

BlauBlock (lees)bril Clip-On

Voor iedere brildrager die niet alleen computerspelletjes speelt, maar ook het blauwe licht wilt filteren bij tablet of telefoongebruik is de opklikbare BlauBlock (lees)bril Clip-On de uitkomst. Deze kan je over je eigen bril klikken waardoor je toch nog alles op scherpte kan bekijken. Deze variant komt in drie maten small, medium en large en is voor heel veel brillen geschikt. Let er bij het bestellen wel op dat je de juiste maat selecteert, anders ontvang je automatisch een medium.

Gerelateerde berichten