Goede tandartspraktijk Eindhoven gevonden

pc2-tandartsen-logo

Mijn laatste bezoek aan mijn voormalige tandarts verliep niet helemaal goed. Toen ik bij deze tandarts lang ging voor mijn klachten, waren deze alleen maar erger na afloop. Eigenlijk was ik niet echt tevreden over mijn tandarts en daarom ben ik op zoek gegaan naar een goede tandartspraktijk Eindhoven.

Via het internet gevonden

tandartsIedereen uit mijn omgeving ging naar dezelfde tandarts als ik. Niemand uit mijn omgeving wist een goede tandarts voor mij en daarom ben ik zelf maar op zoek gegaan via het internet.

Doordat ik zocht naar “tandartspraktijk Eindhoven” kwam ik terecht bij PC2 tandartspraktijk. Deze tandartspraktijk stond heel erg goed aangeschreven en op het internet kon ik eigenlijk geen slechte ervaringen terug vinden.

Omdat ik nog steeds heel erg veel last had van mijn gebit, had ik besloten om te bellen en een afspraak te maken. Er moest namelijk een oplossing komen en als ik langer ging wachten werd het niet beter.

mondhygienistDe eerste afspraak verliep heel erg goed. In het begin was ik een beetje zenuwachtig, maar dat ben ik meestal voor tandartsafspraken. Het is voor mij nog steeds een gek idee dat iemand in mijn mond loopt te wroeten.

Zonder al te veel pijn heeft de tandarts mij geholpen en mijn gaatjes gevuld. De rest met de verzekering is allemaal heel erg makkelijk geregeld. Er is ook gelijk een controle afspraak gepland, omdat dit voorkomt dat ik weer gaatjes krijg. Gelukkig ben ik bij mijn oude tandarts weg en heb ik de beste tandartspraktijk Eindhoven gevonden!

 

 

Gerelateerde berichten