Nieuw werk als aupair

au pair zorg

au pair zorg

Nieuwe baan

Het werken in de zorg, heb ik altijd leuk gevonden. Echter bracht het werk in de thuiszorg dat ik deed geen uitdaging meer met zich mee. Na zes jaar kun je je voorstellen dat je wel eens wat anders wilt! Ik besloot op zoek te gaan naar uitdagende mogelijkheden binnen de zorg, zonder extra opleiding te hoeven doen. Ik zag een vacature als aupair. In eerste instantie dacht ik dat een aupair iemand was die in het buitenland met kinderen werkt. Dat is ook zo, maar er zijn andere vormen. Je kunt namelijk ook in je thuisland als aupair werken, met ouderen. Het gaat er dan om dat je meestal inwoont in het huis waar je werkt en daar iemand van 24 uurs zorg voorziet. Persoonlijke verzorging, verpleging en dagbesteding bijvoorbeeld. Vaak komen daar ook wat huishoudelijke werkzaamheden bij kijken. Het leek mij echt iets voor mij, dus ben ik er op in gegaan!

au pair zorg

Beste zorg

Mijn doel is de beste zorg leveren aan mijn cliënten. En dat wordt mij een stuk makkelijker gemaakt nu ik bij mijn client in huis woon. Ik wissel echter wel af met iemand die de weekend diensten draait. Dus dan zit ik lekker in mijn eigen huisje. Natuurlijk blijft er nog wel tijd voor mijzelf over, maar die moet ik goed vaststellen en indelen. Het is erg interessant werk en geeft veel voldoening! Ik ben blij dat mijn werk ervoor zorgt dat er minder mensen naar een verzorgingshuis moeten en gewoon thuis kunnen blijven!

Gerelateerde berichten