Hoe werkt een gehoorapparaat?

hoe werkt een gehoorapparaat

Hoe werkt een gehoorapparaat? Deze vraag is mij al wel eens vaker gesteld. Ikzelf heb sinds een aantal maanden ook een gehoorapparaat. Dit naar aanleiding dat ik begon te merken dat ik steeds minder kon waarnemen qua gehoor. In het begin was ik hier nogal sceptisch in en bleef ik er maar mee door lopen. Het moment dat ik hier specifiek naar ben gaan zoeken was het moment dat ik mijn eigen man niet meer goed kon horen. Hier schrok ik toen die tijd zo van dat ik letterlijk een paar dagen op bed heb gelegen. Mijn man begreep het maar al te goed dat ik hier zo van baalde waardoor wij samen naar de huisarts zijn geweest. Hij constateerde al vrij snel dat mijn gehoor enorm achteruit gegaan is, ook raadde hij mij aan om een gehoorapparaat aan te schaffen.

hoe werkt een gehoorapparaat

Uiteindelijk gedaan

Vanaf het moment dat onze huisarts het heeft bevestigd ben ik gaan zoeken naar een hoortoestel. Heb er wel voor gekozen om het via internet te bestellen aangezien ik nog in de “schaamte” fase zit waar ik uit moet komen. Toch is het mij gelukt om terecht te komen op de website van phonak.com. Zij kunnen mij erg goed helpen met het bestellen van een nieuwe hoortoestel. Ook telefonisch werd ik echt goed geholpen. Zelf mijn vraag: hoe werkt een gehoorapparaat werd gewoonweg beantwoord!

hoe werkt een gehoorapparaat

Gerelateerde berichten