Nooit meer snurkproblemen door Snurkpagina.nl

snurkpagina 4

Heb jij al langere tijd last van snurkproblemen? Neem dan snel een kijkje op Snurkpagina.nl om van dit nare probleem af te komen. Op Snurkpagina.nl vind je alle informatie over snurken, slaapapneu en hoe je hier vanaf kan komen. De website werkt samen met een aantal tandartsen die je graag helpen en advies op maat geven.

snurkpagina 3

Probleem

Snurken blijkt vaak een groter probleem te zijn dan men denkt. Het snurken hoeft namelijk niet per se alleen snurken te zijn, maar kan ook een combinatie van snurken en slaapapneu zijn. Er zijn hier verschillende klachten voor waar veel mensen zich in herkennen. Denk hierbij aan een niet verfrissende slaap, vermoeidheid overdag, prikkelbaarheid en concentratieproblemen. Wanneer je slaapapneu hebt, zijn er ook meer dan 5 adempauzes in een uur. Mocht je dit zelf niet merken heeft je bed partner hier meestal wel een idee van.

snurkpagina 2

Oplossing

Op de website www.snurkpagina.nl vind je de oplossingen die er zijn voor snurken. Se oplossing die er is voor snurken is een Mandibulair Repositie Apparaat (MRA). Dit is een soort beugel die op de onder- en boven tanden wordt geplaatst. Deze beugel duwt de kaak een beetje naar voren waardoor de luchtwegen beter worden open gehouden. Dit is dus niet alleen een oplossing voor snurken maar ook voor slaapapneu. Er zijn twee verschillende modellen beugel beschikbaar. Somnodent en Somnosore. Het verschil hier tussen is dat Somnodent de no cure no pay garantie heeft, en Somnosore niet.

snurken

Gerelateerde berichten