Ik heb gebruik gemaakt van een schaamlipcorrectie

Schaamlipcorrectie

SchaamlipcorrectieEnkele maanden geleden had ik te maken met een beschamend probleem. Tijdens het vrijen met mijn partner deden mijn schaamlippen hartstikke pijn. Hierdoor bedreven wij zelden de liefde want het deed pijn bij mij. Op een begeven moment was ik de pijn aan mijn schaamlippen zat. Op dat moment ben ik informatie gaan opzoeken op het internet. Met de hoop een oplossing te vinden voor de pijn aan mijn schaamlippen. Volgens een aantal websites stonden mijn schaamlippen te wijd uit elkaar waardoor de pijn ontstond. De enigste oplossing voor mijn probleem was een schaamlipcorrectie laten uitvoeren door een chirurg. Maar waar kon ik een betrouwbare en gecertificeerde chirurgen kliniek vinden gespecialiseerd in schaamlipcorrectie? Natuurlijk via het internet. Via het internet belandde ik uiteindelijk op de website van kliniek Veldhoven!

Labia

Kliniek Veldhoven!

Kliniek Veldhoven is een erkende kliniek in het binnenland. Deze kliniek heeft gediplomeerde en gecertificeerde chirurgen in dienst. Naast een labiacorrectie verleend deze kliniek meerdere diensten. Zie hieronder de verleende diensten:

  • Labiacorrectie
  • Borstvergroting
  • Hulp bij huidaandoeningen
  • Tattoeages verwijderen

Na het zien van deze specialisaties en een aantal recensies nam ik het besluit contact op te nemen met de desbetreffende chirurg.

Snel proces

Het proces verliep eigenlijk hartstikke snel. Na een goed gesprek te hebben gevoerd met de desbetreffende chirurg nam ik deze chirurg in vertrouwen. Zodoende kwam ik tot het besluit om een labiacorrectie te laten uitvoeren door kliniek Veldhoven. Een week na contact was er voor mij al plaats om een labiacorrectie te laten uitvoeren. Na deze ingreep moest ik eventjes rustig aan doen maar nu enkele weken verder zijn mijn schaamlippen geheeld. Ik heb geen pijn meer aan mijn schaamlippen tijdens het vrijen, dat is voor mij een bevrijding!

Gerelateerde berichten