Opzoek naar seniorenhulp?

verhuisdozenBent u ook opzoek naar seniorenhulp? Zelf ben ik namelijk opzoek geweest naar een bedrijf dat mijn opa en oma kon helpen verhuizen naar een gelijkvloerse woning. De mensen in mijn familie zijn echt fiets mensen en er zijn weinig mensen die een rijbewijs en een auto hebben. Omdat iedereen wilde dat het goed geregeld werd hebben wij samen gezocht naar een verhuisbedrijf.

Het bedrijf

verhuislift Het bedrijf dat wij hebben uitgekozen heet Seniorenhulp. Seniorenhulp is gespecialiseerd in het verhuizen van de inboedel van ouderen en daar hebben zij speciale werkwijze voor, om de overgang zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Seniorenhulp bied een totaalpakket aan wat heel erg fijn is, omdat dit bedrijf de overgang zo aangenaam mogelijk wilt maken bieden zij ook de mogelijkheid om het huis te laten stofferen. Dit was ideaal voor mijn opa en oma, omdat zij anders nog een ander bedrijf moesten inschakelen en verschillende winkels af zouden moeten gaan voor het juiste tapijt. Er kwam iemand van het bedrijf langs met verschillende staaltjes zodat zij hier uit konden kiezen en zich verder geen zorgen zouden maken over het verhuizen.

De verhuizing ging zelf ook heel erg goed. alle spullen werden systematisch ingepakt en dit werd heel erg zorgvuldig gedaan. Tijdens het uitpakken van de spullen hebben zij er rekening mee gehouden dat mijn opa en oma ongeveer dezelfde indeling wilden aanhouden. Zo wisten wij zeker dat zij zich sneller thuis zouden voelen in het nieuwe huis. Het verhuizen is heel erg goed gegaan!

Gerelateerde berichten