Particuliere verzorgingshuizen Den Haag gezocht

particuliere thuiszorg

particuliere thuiszorg

Particulier

Nu mijn oma was overleden, hadden wij met de familie besloten dat mijn opa naar een verzorgingshuis zou gaan. Hij bood eerst een beetje tegenstand, maar gaf uit eindelijk wel toe dat het de beste oplossing was. Hij wilde echter niet zomaar ergens geplaatst worden. Wij wilden voor hem natuurlijk de beste persoonlijke zorg, dus zijn wij gaan zoeken naar particuliere verzorgingshuizen Den Haag. Omdat ik er vrij weinig kennis van heb, was ik bang dat ik er niet uit zou komen. Echter toen ik op Google zocht op particuliere verzorgingshuizen Den Haag, zag ik gelijk verzorgingshuizen die erg goed aangeschreven werden. Samen met mijn opa heb ik er een aantal bezocht en wij waren er erg enthousiast over. De verzorgingshuizen zagen er schoon en gezellig uit. De mensen die er werken hadden echt aandacht voor mijn opa en dat is het allerbelangrijkste voor mij.

Erg enthousiast

Mijn opa zit nu een aantal weken in het verzorgingshuis en heeft het er erg naar zijn zin. Wij kunnen hem bezoeken wanneer wij maar willen, en dat doet ons allemaal ook heel goed. Mijn opa voelt zich niet langer eenzaam en wordt goed verzorgd. Met kerst komt hij een paar dagen bij ons slapen, dat is natuurlijk ook weer fijn!

Gerelateerde berichten