Populaire urn thema’s; de engel urn

De medewerkers van UitvaartUniq.nl adviseren u graag tijdens de, vaak lastige & emotionele, zoektocht naar een perfect passende urn. In een serie blogartikelen behandelen we diverse populaire urn thema’s. Dit keer de Engel urn; Een urn thema voor een vredige, hoopvolle en ook gelukkige herinnering aan uw overleden dierbare.logo (5)

De engel is een populair thema binnen de ‘asbestemming’. Een van de redenen hiervan is het feit dat de Engel in een grote diversiteit aan religies terug gevonden wordt, waaronder het christendom, de islam, het jodendom en het zoroastrisme. Engelen zijn beschermers en/of bedienden van de mens en fungeren als boodschappers van god. De engel als symbool heeft een groot aantal betekenissen, waaronder hoop, moed, troost, geluk, bescherming, dromen, kracht en zuiverheid (het heldere / zuivere licht). Binnen al deze prachtige betekenissen is de ‘engel’ als symbool een prachtig object voor een mooie & vreedzame herinnering aan uw overleden dierbare. Een engel urn combineert hierbij troost voor de levenden en bescherming voor de overledenen. Hart urnen zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten, waarbij u kunt kiezen voor een engelvormige urn, maar ook voor een urn waarin ‘engelvormen’ verwerkt zijn. Materiaal soorten van engel urnen waar u uit kunt kiezen zijn o.a. natuursteen (marmer, edelsteen), keramiek, maar ook metaal, glas en zelfs biologisch afbreekbare materialen.

vlinder-urnen

Over UitvaartUniq.nl.

UitvaartUniq.nl is de Nr.1 uitvaart webwinkel van Nederland. Wij leveren prachtige uitvaartartikelen, voor een dierbare herinnering. Naast een uniek assortiment van urnen en assieraden, bieden wij ook grafdecoratie artikelen. Wij staan voor kwaliteit & eerlijke prijzen; U koopt een urn online bij UitvaartUniq.nl.

Gerelateerde berichten