loopbaancoach utrecht ingeschakeld

De laatste tijd heb ik wat moeite om goed te concentreren op mijn werk, ik voel me niet echt goed. Ik ben niet zo iemand die dan gelijk een paar dagen off neemt. Daarom schakelde ik loopbaancoach utrecht in om mij daarmee te helpen. loopbaancoach utrecht zou me de hulp kunnen geven die ik nodig heb, daarnaast hou ik van individuele begeleiding.

praten

Samengesteld om weer door te gaan

Gelukkig kon de coach mij begrijpen en wist hij meteen wat hij moest doen. Ik was bang dat ik mijn probleem niet echt goed kon uitleggen maar gelukkig zei hij al snel dat hij wist waar het struikelpunt lag. Samen hebben wij een traject opgesteld om deze te volgen zodat ik doormiddel van dit traject mezelf weer beter op de rails kon krijgen. Gek genoeg was het elke keer weer raak als ik met de loopbaancoach een gesprek aanging deed het wat me. Ik voelde met de tijd mee steeds beter, het hielp echt. We praatte echt goed, ik voelde me op mijn gemak en het ging vanzelf. Het was een soort uitgangspunt, ik probeerde alles wat hij tegen me zei tijdens de gesprekken uit te voeren op de werkvloer.

Het begon weer een beetje beter te gaan, en het ging al snel van een beetje naar voor een groot deel. Na het traject te hebben afgerond ging de concentratie weer vanzelf. Echt heel blij dat ik dit heb gedaan, echt een geweldige stap van mezelf. Heb jij dit ook, neem dan contact met hun op!

praten1

Gerelateerde berichten