Rouwdrukwerk regelen?

Wanneer er iemand komt te overlijden komt er een korte periode aan waarin een hoop geregeld moet worden. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat rouwdrukwerk geregeld moet worden voor de uitvaart, uiteraard niet te vergeten dat er muziek aanwezig moet zijn, mits je dit wilt uiteraard.

Het moment dat mijn moeder kwam te overlijden was ik intens verdriet en zag het even niet zitten om de uitvaart te moeten regelen. Het feit dat Rouwcentrum Zuidema mij hierin graag wilde assisteren heb ik dit geaccepteerd, hun weten immers goed waar ik op moet letten en wat er nog geregeld moet worden. Gelukkig had mijn moeder al wel een hoop geregeld waardoor er niet al teveel last op mijn schouders kwam te staan, als enig kind dien je hier rekening mee te houden dat het ooit gebeuren gaat toch?

cropped-header-11

Goede ondersteuning

Gelukkig heeft mijn partner mij onwijs goed meegeholpen met het regelen van de Rouwdrukwerk en wat er nog geregeld moest worden. De uitvaart werd met goede zorg door hun geregeld waardoor ik hier “even” niet naar om hoefde te kijken. Wel zo prettig wanneer je in een periode van rouw zit toch? Zowel voor de uitvaart als na de uitvaart werden wij enorm goed door hun geholpen, iets wat je op dat moment echt nodig heb aangezien je zelf even niet meer weet waar je het zoeken moet.

rouwdrukwerk-300x100

Gerelateerde berichten