Uitvaart Huissen regelt uw uitvaart en alles daaromheen

Uitvaart Huissen

Helaas kan ik mijn ervaring met uitvaart Huissen met u delen

Helaas is 3 maanden geleden mijn opa overleden. Ik heb het heel moeilijk gehad met het afscheid en nu nog steeds. Ik heb de dag na het overlijden uitvaart Huissen gebeld en gevraagd om mij / ons te helpen met het regelen van de uitvaart. Ik ben heel goed geholpen door uitvaart Huissen. Ze kwamen binnen 2 uur langs voor de condoleance en om een gesprek te hebben over de wensen van ons en mijn opa te horen. Soms zie je het overlijden van een persoon al aankomen, dat was in dit geval ook zo. Mijn opa kreeg 3 maanden geleden te horen dat hij ziek was. Hij had namelijk kanker. Kanker is te behandelen door middel van een chemokuur of bestraling. Voor beide gevallen was het al te laat, hij had niet lang meer te leven. Ieder nadeel heeft zijn voordeel zeggen ze altijd. Doordat we op tijd wisten dat hij niet lang meer had hebben we samen met mijn opa de uitvaart kunnen bespreken en zijn we zijn wensen te weten te komen. Dit waren zware gesprekken, zowel voor ons als voor mijn opa.

De bijdrage van uitvaart Huissen

Uitvaart Huissen heeft ons de eerste dagen na het overlijden van mijn opa ondersteund. Ze hebben de uitvaart geregeld zoals wij en mijn opa dat wilde en niks aan toeval over gelaten. Uitvaart Huissen is een goed bedrijf dat ons heeft geholpen bij het regelen van een mooi afscheid.

Gerelateerde berichten