Shoppen in de sale: waar vind je outlet outdoor laarzen voor heren?

Ben je een ware koopjesjager? Dan ben je altijd op zoek naar de beste deals. Ook voor heren laarzen. Maar je bent vast niet alleen prijsbewust. Je wilt ook nog eens laarzen die goed zijn, waar je jaren mee door kunt en die mooi blijven. Dus zoek je naar outlet outdoor laarzen voor heren van een goed merk. Hier lees je meer over dit soort goede laarzen. Maar ook over winterlaarzen van ZOO Footwear.

Ontdek hier de outlet outdoor laarzen voor heren

Wanneer je nog niet hebt gehoord van het schoenmerk ZOO Footwear dan is het de hoogste tijd om dit toffe merk te leren kennen. De laarzen en schoenen van dit merk zijn ontstaan vanuit een eigen behoefte van de makers. Tijdens het wandelen met de hond kregen ze namelijk vaak natte voeten. Dan kun je natuurlijk regenlaarzen aan trekken, maar het is veel leuker om een mooie laars aan te hebben die past bij je outfit.

De outlet outdoor laarzen voor heren hebben allemaal gemeen dat ze waterdicht zijn. De leren laarzen zijn namelijk uitgevoerd met een Aquastop membraan. Dit membraan zorgt ervoor dat je droge voeten houdt, hoe hard het ook regent. Maar er is meer: de laarzen hebben namelijk ook nog eens uitneembare zolen. Hoewel het voetbed al erg lekker loopt, kan het zijn dat je zelf je eigen zooltjes in de laarzen wilt doen. Fijn dat dit gewoon kan.

De outlet outdoor laarzen voor heren zijn verkrijgbaar in drie verschillende modellen: FAVIAN, MAXX en VINCE. De verschillen zitten ‘m in de hoogte van de schacht en de breedte van de schacht. Maar daardoor ook het uiterlijk van de laars en de kleuren van de laars. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat de laarzen voor heren scherper geprijsd zijn vanwege de sale.

Meer winterlaarzen van ZOO Footwear

Gelukkig heeft dit goede merk ook andere producten te koop staan op de website, namelijk:

  • Winterlaarzen van ZOO Footwear voor dames
  • Sneakers voor dames
  • Pantoffels voor dames
  • Verzorgingsproducten

Als je een kijkje neemt op de website zie je al deze categorieën staan. Hierdoor kun je makkelijk een keuze maken. Klik je op winterlaarzen van ZOO Footwear, dan krijg je alle modellen te zien. Klik je op een specifiek model dan krijg je ook meer informatie over de laars te zien. Denk aan schachthoogte en breedte, beschikbare kleuren en soort leer. De meeste winterlaarzen van ZOO Footwear zijn gemaakt van nubuck leer. Dit is een leersoort dat opgeruwd is. Maar de sneakers zijn bijvoorbeeld ook uitgevoerd met gewoon leer en de huisschoenen van waanzinnig soepel leer. Er is goed nagedacht over de functionaliteiten die de schoenen en laarzen moeten hebben. Je kunt de winterlaarzen direct bestellen op de site. Bekijk eerst het filmpje over het opmeten van je schoenmaat, zodat je zeker weten de juiste maat bestelt. Je mag de schoenen en laarzen kosteloos omruilen en bij een bestelling boven € 150 is de bezorging gratis. Waar wacht je op, bestel snel jouw paar laarzen in de uitverkoop.

Gerelateerde berichten