Tip: ook in de zorg eigen bedrijfskleding bedrukken

Aangezien ik al een poosje in de zorg werk en ik zowel aan de voor- als achterkant ervaring heb opgedaan, probeer ik de lezer in mijn artikelen telkens te introduceren met de mogelijkheden die er in deze sector bestaan. Zoals eenieder wel heeft gemerkt is de zorg steeds meer en meer gaan privatiseren en ik ben van mening dat we daarin mee kunnen gaan. Zo kun je ook in deze sector bedrijfskleding bedrukken, en mijn advies is dat bij Max Bedrijfskleding te doen, en daar wilde ik je vandaag iets meer over vertellen.

106

Doe je voordeel met deze bedrijfskleding

We moeten ons als ‘zorgbedrijf’ namelijk net zo goed onderscheiden met een heldere beeldtaal en uitdraging van het image. Dat merk ik zelf in de thuiszorg maar al te goed. Ik denk bovendien dat er nog wel een extra reden is waarom je je moet onderscheiden in de zorg: je hebt namelijk te maken met een zorgende en een cliënt en dat is een bijzondere verhouding waarin je maar beter duidelijke scheidslijnen kunt hebben. Dat dit een thema is dat je zeker aanraakt met bedrijfskleding bedrukken moge duidelijk zijn.

116

Dit bericht illustreer ik met enkele voorbeelden van hoe het kan, die bedrijfskleding. Ik laat enkele mogelijkheden de revue passeren en heb je bijvoorbeeld een eigen fysiotherapeutische praktijk, dan kun je hier net zo goed je eigen voordeel mee doen. Soms moet men ergens op gewezen worden, teneinde te weten dat de mogelijkheden er zijn – en dat is precies wat ik vandaag poog te doen. Ben je zelf ondernemer in de zorg, kijk dan zeker ook eens verder naar de vele mogelijkheden op Max Bedrijfskleding en haal hieruit het voordeel.

121

Gerelateerde berichten