Vergoedingen van kronen

vink-dental-logo-300x73 (1)Vergoedingen van kronen

 

Het laten vervangen van tanden of kiezen voor kronen is geen goedkope behandeling. De prijzen kunnen erg oplopen. Het is dan ook verstandig om van te voren precies te weten hoeveel er betaald moet worden, en wat er vergoed wordt door de verzekeringsmaatschappij. kronen en bruggen

 

Bij een basis verzekering worden tandartskosten niet vergoed. Pas wanneer men aanvullend verzekerd is, worden deze vergoed. Slechts bij zeer extreme gevallen zoals een kaakchirurgie is het mogelijk om een vergoeding te ontvangen. Ben je van plan om kronen te laten plaatsen? Dan kan het verstandig zijn om aan het basis pakket een aanvullend tandartsenpakket te laten toevoegen. Bij een gewone basis verzekering loopt men het risico dat de kosten enorm hoog oplopen, en dat deze geheel uit eigen zak betaald moeten worden.

 

Bij veel verzekeringen is het zo dat een gedeelte als nog uit eigen zak betaald moet worden. Toch zijn er diverse mogelijkheden zodat de verzekeringsmaatschappij ook een gedeelte vergoed. Dit is natuurlijk erg mooi mee genomen. Het is dan wel van belang dat men bij de juiste verzekeringsmaatschappij zit. Het is altijd mogelijk om even contact op te nemen met de desbetreffende verzekeringsmaatschappij. Je kunt dan informeren naar de mogelijkheden rondom het plaatsen van een kroon en of zij dit vergoeden.

Gerelateerde berichten