Zijn er Effectieve Geheugen Supplementen om Uw Hersenen Mee te Verbeteren?

Geheugen supplementen en geheugen pillen worden steeds populairder nu Alzheimer en gelijksoortige cognitieve problemen steeds meer toenemen in de Westerse wereld.

Helaas is er geen gegarandeerde oplossing. Zelfs de beste supplementen en geheugen tabletten kunnen progressieve aandoeningen als Alzheimer niet genezen. Aan de andere kant kunnen ze wel helpen om de effecten van cognitieve problemen te verminderen en bevorderen ze uw mentale gezondheid  en scherpzinnigheid.

Wat u gaat lezen is mijn verhaal over de beste brein-supplementen die, volgens ons, het meest effectief zijn voor het herstel en onderhouden van uw hersenen.

Gingko Biloba: wordt al lang geadverteerd als het beste geheugen supplement

Gingko is een bekend kruid dat al meerdere malen is getest op zijn vermogen om de zuurstofinhoud van de hersenen te verhogen (en andere soorten weefsel). Op basis hier van wordt Gingko regelmatig voorgeschreven om het geheugen, en de mentale focus en helderheid te verbeteren.

Recent hebben onderzoekers van de Universiteit van Californië, Los Angeles Instituut voor Neuropsychiatrie, aangetoond dat “het kruiden supplement Ginkgo Biloba, vastgesteld tijdens hersenscans, helpt bij de ontwikkeling van verbale herinneringen bij mensen met leeftijd-gerelateerde geheugen aandoeningen.” “Maar, zeggen de onderzoekers, hebben veel van deze resultaten te maken met de kwaliteit van de gebruikte Gingko Biloba en de lengte van de studie.”

We kunnen hieruit de conclusie trekken dat het van belang is dat u alleen de beste en fijnste Gingko moet aanschaffen (in combinatie met andere kruiden, vitamines, geheugen pillen, voedingsstoffen en geheugenverbeteringspillen). 

DMAE is een natuurlijke voedingsstof die wordt gekoppeld aan de hoge oplettendheid van vissen. DMAE kan iemands stemming verbeteren, somberheid verminderen en cognitieve werking verbeteren (zoals de concentratie en het geheugen), het kan zelfs de intelligentie verbeteren. Deze voordelen komen voort uit de rol van voedingsstoffen bij de productie van acetylcholine, een kritische neurotransmitter die verantwoordelijk is voor gezond mentaal werken.

De belangrijkste functie van acetylcholine is de ondersteuning van het geheugen, het heeft zich bewezen als prima hulpmiddel voor mensen die lijden aan Alzheimer.

In het kort is DMAE één van de meest voorkomende geheugen supplementen waar de meeste mensen het bestaan niet van weten.

Gotu Kola: De Gotu Kola plant is een geliefd voedingsmiddel voor olifanten. Misschien komt hier het oude gezegde “olifanten geheugen” wel vandaan.

De Gotu Kola plant is een geliefd voedingsmiddel voor olifanten. Misschien komt hier het oude gezegde “olifanten geheugen” wel vandaan.

Het wordt een grote hoeveelheid positieve eigenschappen toegewezen, zoals mentale inzicht, vermindering van geheugen verlies, het verbeteren van de bloedsomloop en de bloedvaten.

Gerelateerde berichten