eClinic haartransplantie kliniek

kaal

Al op mijn twintigste merkt ik dat mijn haar dunne werd en dat mijn inhammen steeds verder terugliepen. Tegenwoordig wordt ik veel ouder geschat en ik merk echt dat dit door mijn haar komt. Het lijk misschien iets onschuldigs het verliezen van haar of kaler worden, maar het heeft toch wel een hele grote invloed op mijn leven.

Oplossing

De laatste tijd voelde ik mij zo naar door mijn haar dat ik er gewoon onzeker van werd. Mijn vriendin gaf aan dat ze het helemaal niet erg vond, maar het ging mij meer om het beeld dat ik van mijzelf had. Omdat het zo’n grote impact had op mij en mijn gemoedstoestand ben ik op zoek gegaan naar een oplossing.

eclinic-logoVia het internet kwam ik terecht op de website van eClinic. eClinic is een haartransplantatie kliniek die voor een goede prijs haartransplantaties aanbied. Door de reviews op de website en de mooie foto’s heb ik besloten om contact op te nemen met de kliniek.arts

Tijdens de afspraak heeft de arts naar mijn haar gekeken. De arts heeft haar advies uitgesproken en gaf aan dat het eigenlijk veel erger kon. Deze arts heeft toen ook een inschatting gemaakt aan het aantal transplantaties wat ik nodig had en wat het resultaat zou gaan worden. De prijs voor deze behandeling was verassend voordelig en daarom heb ik besloten om een haartransplantatie te ondergaan.

Sinds ik dit heb gedaan voel ik mijn een stuk beter. Het klinkt misschien raar, maar ik voel mij een stuk beter in mijn vel nu!

Gerelateerde berichten