​Haartransplantatie​ laten uitvoeren door kliniek Veldhoven

​Haartransplantatie​

Op een begeven moment begon het haar van mijn vriend uit te vallen. Opeens zag ik overal haren liggen op de kussens, afvoer en op het bureau. Achteraf bleek dit dus van mijn vriend en te zijn want hij begon kaal te worden. Hij baalde hier ontzettend van en wilde dit vervelende probleem verhelpen, maar hoe? met deze vraag in gedachte zijn wij samen het internet gaan bekijken. Uiteindelijk bleek dus dat een ​haartransplantatie​ de enige mogelijkheid was om het probleem daadwerkelijk te verhelpen. Kort samengevat werkt een haartransplantatie als volgt. Een medisch team onder leiding van een plastische chirurg of chirurgen nemen haarzakjes van een goed behaarde plek in de haarkrans en plaatst deze op de gewenste plaats dus op uw hoofd. Zo krijgt u op kale plekken uw eigen haargroei weer terug d.m.v het plaatsen van deze haarzakjes. De haargroei die door de haartransplantatie is blijven, en hier beleefd u dus voor altijd plezier. Dit komt doordat de getransplanteerde haren een andere genetische aanleg hebben dan de haren die zijn uitgevallen, waardoor deze steeds weer blijven groeien.

​Haartransplantatie​

Geweldige technieken

Momenteel zijn er geweldige technieken voor het transplanteren van haar. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van de FUE en FUT techniek. Het verschil zit hem in de manier waarop deze haarzakjes worden getransplanteerd. Bij de FUT techniek snijdt de chirurg een reep hoofdhuid weg, waaruit vervolgens de haarzakjes worden gewonnen. Bij de FUE techniek gebruikt de chirurg een holle naald om de haarzakjes één voor één uit de hoofdhuid te nemen. Kliniek Veldhoven maakt alleen gebruik van de FUE techniek voor de transplantatie van haar. Simpelweg omdat er bij deze techniek geen zichtbare littekens worden achtergelaten, waardoor het resultaat natuurlijk meteen een stuk professioneler is.

Zie hieronder de voordelen, die u heeft bij kliniek Veldhoven betreft het laten transplanteren van haren:

  • Geen FUT behandeling i.v.m littekens
  • Blijvend resultaat
  • Hoge client tevredenheid
  • Maatwerk door handwerk
  • Prijs is op basis van de transplantaten
  • Voor iedereen evenveel tijd en aandacht
  • De beste technieken worden gebruikt
  • Hoge kwaliteit van zorg

Kliniek Veldhoven

De oplossing voor mijn vriend

Dankzij de behandeling van kliniek Veldhoven heeft mijn vriend de oplossing gevonden. Eindelijk is hij weer voorzien van een prachtig bos met haar, waardoor hij een stuk zelfverzekerder is. Hij is blij met zijn nieuwe haar en ook ziet die er weer jaren jonger uit. Bent u op zoek naar de uitgelezen mogelijkheid om van uw kaalheid af te komen? dan raad ik het u aan om de bovenstaande website eens te bekijken!

Oplossing

 

Gerelateerde berichten