Fysiotherapie Veenendaal gaf mij meer helderheid

Fysiotherapie Veenendaal

Fysiotherapie Veenendaal heeft verder gekeken en de echte oorzaak naar boven gebracht. Tijdens het sporten ben ik door mijn enkel gegaan. Dat was geen pretje, want de enkel werd gelijk dik. In eerste instantie ging de koelpack er op en kon ik naar de huisarts. Al vrij snel kreeg ik te horen dat ik mijn enkel had verzwikt en dat ik een aantal weken rust moest nemen. Er zat niks anders op dan krukken te halen en mijn tijd uit te zitten. Gelukkig voor mij had ik een collega in de buurt wonen, die mij elke dag wilde ophalen en thuis brengen. Na de aangegeven weken zou de blessure over moeten zijn en ik weer kunnen lopen. Alleen bleek dit niet het geval.

Sporten

Fysiotherapie Veenendaal kijkt verder

Aangezien ik nog steeds geen gewicht op mijn voet kon zetten ben ik maar teruggegaan naar de huisarts. Die was vrij verbaasd toen ik haar het nieuws vertelde. Hierbij kreeg ik het gevoel dat ze niet goed wist wat de volgende stap moet worden. Mijn vertrouwen was weg, waardoor ik opzoek ging naar een second opinion. Hierbij kreeg ik de tip om een sportfysiotherapeut op te zoeken. Die kijkt namelijk anders naar de situatie. Op Google ben ik gaan zoeken naar fysiotherapie in Veenendaal. Zo vond ik het telefoonnummer van fysiotherapie de Ellekoot. Gelijk het nummer gedraaid voor een eerste afspraak. Tot mijn verbazing kon ik de dag erna er gelijk al terecht. Dat is erg prettig, zeker wanneer je een blessure hebt. Dit laat zien dat ze voor je klaar staan en het gaf mij een vertrouwd gevoel. Dat gevoel bleef onveranderd tijdens de afspraken. Je kon zien dat ze haar vak verstaat. Ze stelde gerichte vragen en ging niet zomaar conclusies trekken. Vervolgens begonnen we met de revalidatie door middel van oefeningen. Het resultaat? Na vier weken fysio begin straks weer met mijn eerste training.

Oefeningen

Gerelateerde berichten