Heb jij een fysio in Veldhoven nodig?

fysio veldhoven nodig

Via via fysio veldhoven nodig

Vorige maand had ik met spoed een fysio in Veldhoven nodig en daar ben ik toen direct naar op zoek gegaan. 6 weken daarvoor had ik namelijk mijn pols gebroken en deze mocht eindelijk uit het gips. Doordat het er langer omheen heeft gezeten dan verwacht, waren mijn spieren verzwakt. Voorheen had ik nooit gebruik gemaakt van zulk soort therapie, dus ik wist niet precies waar ik naartoe moest en waar ik op moest letten bij mijn keuze. Gelukkig had een vriendin goede ervaringen heer en op basis daarvan heb ik toen gekozen. Toen ik contact opnam, werd ik heel erg vriendelijk te woord gestaan. Ik had erg veel geluk dat zij op korte termijn plek voor mij hadden, want hierdoor hoefde ik dus niet verder te zoeken.

Goede hulp

fysio veldhoven nodig

De fysio had ik in de buurt van Veldhoven nodig. Hier woon ik namelijk en het liefst wilde ik niet te ver hoeven fietsen voor mijn afspraken. Door mijn aandoening mag ik namelijk geen autorijden, waardoor ik echt afhankelijk ben van mijn fiets of het openbaar vervoer. Inmiddels heb ik al 2 behandelingen gehad en ben ik al goed op weg met mijn herstel. Degene die mij behandelt heet Remco Claessens, maar ook Martijn van de Rijt schijnt heel erg prettig te werken. Mocht jij ook op zoek zijn hiernaar, dan moet jij zeker even op hun website kijken. Deze is niet alleen erg mooi, maar ook nuttig. Hier staat namelijk veel informatie over de verschillende methoden waarmee zij jou kunnen helpen.

Gerelateerde berichten