Helderziende heeft mijn huis gezuiverd

178910_393195377424771_2030278104_n-crop61x0x262x262Helderziende heeft mijn huis gezuiverd

Sinds kort ben ik in contact met een helderziende op starangel, dit is een website die veel helderziende heeft. Ik ben met een helderziende in contact gekomen waar ik veel vertrouwen in had. Het voelde goed. Een vriendin van mij, die ervaring heeft met dit soort dingen en zelf ook een eigen helderziende heeft, zei dat het belangrijk was dat ik een klik had met de helderziende, alleen dan werkt het. Hier heb ik mij dus erg op gefocust en ik had toen dus contact met een helderziende die gelijk al veel dingen zei waar ze gelijk in had en waar ik best wel versteld over stond. Wat kon deze helderziende toch goed lezen wie ik was en waar ik naar toe wilde. Echt heel erg bizar. Ik had, naast levensvragen, ook wat vragen over de spanningen in mijn huis. Ik merkte namelijk dat het echt niet lekker voelde bij mij thuis en dat dit mogelijk met het bovennatuurlijke te maken had. De helderziende heeft toen even goed onderzoek gedaan naar mijn woonruimte, ze zei dat het inderdaad heel goed mogelijk was dat er energieën waren die er voor zorgde dat er een slechte sfeer was. De helderziende kon dit voor mij oplossen door de ruimte te zuiveren, dit moest dan met een aantal spreuken, volgens mij noemde ze het anders, maar zoiets. En er moest wierook in elke hoek van de kamer staan. Binnen een dag en een nacht was het gezuiverd. En ik weet niet hoe, maar ik voelde inderdaad een enorm verschil.

Gerelateerde berichten