Twee vliegen in een klap door het mentale dieet plan

verlies-snel-je-kilos-met-het-mentale-dieetplan

Het mentale dieet plan heeft mij echt verder geholpen. Ik ben altijd al te zwaar geweest en daar heb ik vaak last van gehad. Niet alleen zat ik niet lekker in mijn lichaam, ook was ik erg onzeker en durfde ik geen intieme relaties aan te gaan. Op mijn twintigste besloot ik dit te veranderen, ik wilde er echt mee aan de slag. Ik rolde van het ene dieet naar het andere dieet, met weinig resultaat. Hier baalde ik enorm van, ik zag elke gram teveel als een grote tegenslag. Toen ik met mijn moeder hier een goed gesprek over had, begreep ik wat er mis was. Het was niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Ik moest eerst anders denken eer ik pas echt de resultaten ging bereiken waar ik al zo ontzettend lang mee bezig was. Per toeval stuitte ik toen op het mentale dieet plan, naast het gezond leren eten, ga je voornamelijk mentaal aan de slag. Je blijft gemotiveerd en dit vind ik fantastisch. Wat ik al eerder zei, precies wat ik nodig had. In drie weken was ik al vijf kilo afgevallen, iets wat eerst onwerkelijk voor mij leek. En waarom? Omdat ik mentaal gestimuleerd werd. Ik had een soort coach in mijzelf gevonden waar ik enige tijd op kon teren. Het mentale dieet plan was een soort redding, niet alleen viel ik af, ik voelde mij ook beter. Ik kon mijn gedachten en gevoelens beheersen en dit voelde zo goed. Met de dag werd ik vrolijker en ook mooier. Omdat ik mij ook mooi voelde. In korte tijd heb ik toen ook verschillende dates gehad. Ik durfde eindelijk contact met mannen aan te gaan. Omdat ik zelfvertrouwen uitstraalde, kreeg ik oneindig veel aandacht. Voor extra stimulatie: gebruik het mentale dieet plan, het werkt echt!

Gerelateerde berichten