Zorgkorting, ischias en reuma

Zorgkorting, ischias en reuma

Ik heb Ischias en kort geleden heb ik een zorgkortingZorgkorting.nl gekregen op mijn huidige zorgverzekeraar premie. Ik betaal maandelijks best veel, want ik heb niet alleen last van ischias, ik heb ook nog eens beginnend reuma wat erg lastig is. Mijn beperktheid in bewegen is dus groot, ik zit nu in een traject om te kijken of ik nog goed arbeidsgeschikt ben, maar tot die tijd betaal ik nog even flink. Vandaar dat ik bij zorgkorting uit kwam om even goed uit te zoeken of alles nog wel in orde was en of ik niet teveel betaalde. Dit was op zich prima, maar ik kon wel een zorgkorting krijgen, dit heb ik natuurlijk gelijk gedaan. Mijn kinderen vinden het erg vervelend voor mij, ze weten ook dat ik vroeger een fervent sporter was. Ik hield ontzettend van fietsen, maar dit is helaas nu beperkt tot tochtjes naar de supermarkt, in plaats van de lange tochten in de Ardennen. Daar naast gaat auto rijden ook moeilijker, voor al als mijn ischias weer opspeelt. Ik kan dan vrij weinig. Gelukkig doe ik werk met mijn handen en kan ik best veel zitten, waardoor ik in mijn werk nauwelijks beperkt wordt, maar ook hier merk ik dat ik het afgelopen jaar al twintig procent meer extra vrije dagen heb opgenomen dan voorgaande jaren. Mocht ik een dag last hebben is het al moeilijk om uit bed te komen bijvoorbeeld. Allemaal erg vervelend en de zorgkorting geeft een beetje een verlichting. Ik moet nu goed kijken hoe ik mijn toekomst in ga delen.

Gerelateerde berichten