Een jonger uiterlijk dankzij Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven

Kliniek Veldhoven heeft ervoor gezorgd dat ik er weer jonger uitzie. Omdat ik pas 30 jaar ben en nu al erg last heb van kaalheid, had ik een erg oud gezicht. Dit maakte mij erg onzeker en ook erg ongelukkig. Niet alleen omdat ik zo oud word geschat maar omdat wanneer ik in de spiegel keek, alleen maar de kaalheid zag. Mijn haar is echt prachtig, ik heb een mooie slag in mijn haar en ik ben daar erg tevreden over. Maar ik bleef mij maar afvragen hoe ik mij zou voelen als ik wat aan die kale plekken liet doen.

Kliniek Veldhoven

Ik word weer blij als ik in de spiegel kijk

Daarom heb ik een afspraak gemaakt met een chirurg van Kliniek Veldhoven, hier werd ik vriendelijk te woord gestaan en ook werd ik begrepen in mijn ontevredenheid. Er werd mij verteld hoe een FUE haartransplantatie in zijn werk gaat en dit beslist mijn probleem kon oplossen omdat dit een blijvend resultaat geeft. Daarom ben ik een afspraak gaan maken voor een behandeling dat twee dagen nodig had om het resultaat te kunnen bereiken. Nu ben ik inmiddels een aantal weken verder en ik kan nu weer in de spiegel kijken met tevredenheid. Wat deze stap voor mijn uiterlijk en mijn psychische toestand heeft gedaan is onbeschrijfelijk positief. Dat bracht mij op het idee om mijn ervaring achter te laten op dit blog. Er zijn zoveel mensen die last hebben van kaalheid, daar is dus echt een oplossing voor.

Kliniek Veldhoven

Gerelateerde berichten