Letselschade advocaat Breda nodig door mislukte operatie

misbruikLetselschade advocaat Breda nodig door mislukte operatie

Nooit meer zal ik een operatie laten uitvoeren zonder me goed te verdiepen in de arts die het uit gaat voeren en het ziekenhuis waar ik kom te liggen. Het is de grootste fout van mijn leven geweest dat ik mijn borsten wilde laten aanpassen. Een letselschade advocaat Breda had ik gelukkig snel gevonden. Ik wilde heel graag een letselschade advocaat Breda omdat dat mijn woonplaats is en ik graag dicht bij huis wilde blijven. Sinds mijn operatie zie ik er namelijk niet uit als iemand die over straat mag lopen. Het is een gevaarte waar ik mee rond moet lopen. Ik schaam me dood. Mijn letselschade advocaat Breda is overigens wel heel goed. Ik ben heel blij dat ik hem heb gevonden want hij helpt me heel goed en vindt het ook vreselijk voor me wat er allemaal is gebeurd. Ik ging onder het mes voor een borstvergroting. Dat is een operatie die tegenwoordig prima moet kunnen, maar de arts die het uitvoerde moest op het laatste moment weg. Een andere arts nam het toen over. Het resultaat is vreselijk geworden omdat de artsen niet goed hebben gelezen en hebben overlegd wat nu precies de bedoeling was. Het ergste is dat ik nu dus te maken heb met een linker borst die heel sterk vergroot is. Ik heb groter dan cup D. Mijn andere borst hebben ze echter verkleind. Ik ben dus een soort gedrocht geworden. Mijn letselschade advocaat Breda gaat me helpen.