Verticale muis gekocht voor op het werk

Sinds ik mijnĀ Verticale muis in gebruik heb genomen merk ik het verschil. Mijn arm is een stuk minder vermoeid en mijn pols kan het nu de hele dag volhouden. Voorheen had ik een gewone muis en daar kon ik redelijk hard mee werken. Tot op een gegeven moment begon ik te merken dat ik last kreeg van mijn pols. Alles wat ik deed lukte mij niet meer en de kracht in mijn armen leken te verdwijnen. Hier baalde ik zo van waardoor ik een afspraak had gemaakt bij de huisarts. Bij de huisarts kreeg ik het al snel te horen dat mijn werkhouding niet goed was. Hij verwees mij naar de website van Ergonomique. Op deze website kun je namelijk diverse hulpmiddelen aanschaffen waarmee het werken een stuk beter verlopen zal.

De verticale muis gekocht

Uiteindelijk ben ik in het assortiment van dit bedrijf gaan kijken. Hier zag ik de verticale muis staan en deze heb ik ook meteen besteld. Het feit dat ik met deze muis de werkzaamheden een stuk vlotter uit kan voeren maakte mij al tevreden. De bestelling is geplaatst en nog geen dag later had ik het al in huis! Natuurlijk heb ik er meteen voor gekozen om hier mee aan de slag te gaan. Mijn armen zijn een stuk rustiger en ik merk dat mijn kracht in de pols nog steeds erg goed is.

Als jij ook graag je werkzaamheden wat soepeler wilt laten verlopen. Dan raad ik je aan om eens op de bovenstaande website te kijken. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om contact op te nemen met dit bedrijf. Zij staan je met plezier te woord.

 

Gerelateerde berichten