Werken als zelfstandig ondernemer in de zorg


Ondanks het in deze drukke tijd in de zorg niet mogelijk lijkt om zelf in de hand te hebben wanneer en voor wie je werkt, is dit toch niet het geval. Bij Zorgzuster is het mogelijk om aan de slag te gaan in de zorg op ZZP basis. Dit betekend dat jij zelf aangeeft hoeveel uur je wil werken en voor welke klanten. Je benut jouw kwaliteiten omdat je zorg gaat verlenen in hetgeen waar jij je passie uit haalt. Jij kiest welke taken je uitvoert, zo ben je altijd volledig gepassioneerd aan het werk en haalt dit alle kwaliteiten naar boven die de client verdient. 

Ongestoord werken

Bij Zorgzuster is het mogelijk om te werk te gaan in alle vakgebieden van de zorg. Daarnaast zorgt Zorgzuster ervoor dat jij je volledig kan focussen op je werk en niet op bijkomende taken. Het is namelijk zo dat Zorgzuster alle administratie voor je doet. Het vervelende werk waar je mee te maken krijgt als ZZP’er in de zorg heb je dus niet. Een ander groot voordeel is dat je gebruik kan maken van alle klanten van Zorgzuster, het is dus niet zo dat je tijden moet zoeken voordat je een klant gevonden hebt. Je hebt de klanten nu voor het uitzoeken en deze zijn al zorgvuldig gecontroleerd door Zorgzuster. 

Werken onder vast contract

Mocht je liever werken ondereen vast contract bij Zorgzuster, is dit ook mogelijk. Je hebt dan altijd een vast aantal uren en daarnaast de beste secundaire arbeidsvoorwaarden. Waaronder je  bijvoorbeeld ook de mogelijkheid hebt tot een lease auto. Voor alle informatie betreft het werken voor Zorgzusters verwijs ik je graag naar de website door het klikken op een van de hyperlinks. Wie weet ben jij de volgende Zorgzuster!

Gerelateerde berichten